OCTUBRE
19
9,30 a 14,00
CEPTA
Avda. Roma, 7, 5ª PL
43005 Tarragona

ELS NOSTRES CURSOS
Registra't

JORNADES de DIRECCIÓ i ESTRATÈGIA DIGITAL 2017-2018

CEPTA, plenament conscient de la necessitat per a la digitalització de tots els àmbits de l'empresa PIME i aprofitant l'acord entre Fepime Catalunya i Exact, ofereix la associats uns tallers que ajudaran a assolir els seus objectius de carrera.

Aquesta formació, valorada en 1.200€, l´oferim sense cost als nostres socis gracies al patrocini de Exact, compromesos amb nosaltres en la formació i sensibilització de l’entorn digitalitzat en el que ja se estan desenvolupant les pimes mes competitives.


Objectiu de la sessió

Ajudar a l’empresari, directius i responsables d'àrea a establir l'estratègia de la seva empresa amb l'objectiu d'adaptar el seu model de negoci al nou entorn digital, sota una perspectiva interna i externa de l'empresa.

Establirem els objectius i accions a tenir en compte en aquest procés de transformació, on la tecnologia i les solucions col·laboratives en entorns cloud seran la clau de l’èxit.


Estructura
- Anàlisi de l'entorn digital.
- Visió Estratègica de l'empresa.
- Models de Negoci de la Pime.
- L'entorn cloud en l'estratègia de la Pime.
- Objectius, accions i mesurament per a la presa de decisions.
- La tecnologia en el pla del creixement.
Ponent
Empresa Executive
Antonio Izquierdo, consultor d’empreses de la firma Motter Consulting y professor de Estrategia and Balanced Score Card a l’EAE Business School.
Linkedin Twitter Youtube Facebook
Direcció
empresa@empresa.com | www.empresa.com | 934 841 254

Si desitja donar-se de baixa faci clic aquí

Fepime
Via Laietana 32, 08003, Barcelona