Benvinguda de la presidenta

Mª Helena de Felipe, Presidenta de Fepime Catalunya

FEPIME CATALUNYA és l’Organització Empresarial representativa de les micro, petites i mitjanes empreses de Catalunya. A FEPIME som més de 400 organitzacions que agrupen a 220.000 petites i mitjanes empreses presents en tots els pobles i ciutats de Catalunya.

Actualment, el 95% de les empreses catalanes són pimes. Sabem de la responsabilitat, esforç, desvetllaments i lluita quotidiana que duen a terme tots aquells que estan al capdavant d’una petita empresa.

Com a Federació d’Organitzacions Territorials i Sectorials Catalanes, des de Fepime-Catalunya us representem institucionalment defensant els vostres interessos a nivell autonòmic davant el Govern de la Generalitat; a nivell nacional a través de CEPYME (La Confederación Española de la Pequeña y Mediana Empresa) i a nivell europeu a través de UEAPME (Unió Europea de l’Artesanat i de la Petita i Mitja Empresa).

A la vegada us represento a Europa en el grup d’Ocupadors per a les pimes en el C.E.S.E (Consell Econòmic i Social Europeu) com a única organització espanyola que està defensant els interessos de les petites empreses del nostre país.

Treballem per recolzar-vos en el marc econòmic institucional, defensant els vostres interessos, reforçant les vostres organitzacions, perquè junts puguem acompanyar i ajudar a les nostres pimes dins i fora de les nostres fronteres, i amb això aconseguir una major productivitat, competitivitat del nostre teixit empresarial i, sobretot, per sentir-nos orgullosos/as del que som: empresaris i empresàries .

La vostra participació, implicació i adhesió a les organitzacions que formen part de FEPIME no només beneficiarà a la vostra empresa sinó a tot el teixit empresarial català.

Podeu contactar amb FEPIME CATALUNYA per explicar-nos les vostres inquietuds i necessitats a través de les nostres eines com www.fepime.cat o la nostra revista www.fomentdelaproduccio.com i les xarxes socials Twitter (@FepimeCatalunya) i Linkedin.

Maria Helena de Felipe Lehtonen

Presidenta FEPIME CATALUNYA

Coneix-los

Òrgans de govern

Fepime Catalunya es regeix per òrgans de govern escollits democràticament cada quatre anys.
Coneix-los