La presidenta de Fepime Catalunya i el president de l’Institut Agrícola Sant Isidre s’incorporen a l’equip de Josep Sánchez Llibre, nou president de Foment del Treball.

Josep Sánchez Llibre ha pres possessió aquest dilluns com a nou president de Foment del Treball en substitució de Joaquim Gay de Montellà. Entre els primers canvis de Sánchez Llibre destaca l’ampliació del nombre de vicepresidències, passant de cinc a sis i amb un clar augment de presència femenina.

Maria Helena de Felipe, presidenta de Fepime Catalunya i Baldiri Ros, president de l’Institut Agrícola Sant Isidre s’incorporen com a vicepresidents de Foment del Treball al nou equip de Sánchez Llibre. Les altres quatre vicepresidències les ocupen Joan Roget, president de la patronal d’empreses químiques FedeQuim; Joaquim Llansó, president de la Cambra de contractistes; Virgínia Guinda, fundadora d’Energia Local i Elisabeth Cañigueral, consellera delegada de l’empresa que porta el seu cognom.

El nou president vol crear encara 4 vicepresidències més, una per cada província catalana, el que elevaria el nombre de vicepresidències fins a 10.

Entre els objectius principals de Sánchez Llibre destaca la voluntat de rejovenir, feminitzar i modernitzar la patronal, tal i com va explicar al seu discurs de possessió durant l’assemblea.