Maria Helena de Felipe: “El que més preocupa a les pimes és el capital humà”

La presidenta de Fepime Catalunya exposa les necessitats de les micro, petites i mitjanes empreses catalanes en una entrevista a La Xarxa.

La presidenta de Fepime Catalunya, Maria Helena de Felipe, ha protagonitzat la secció d’economia del programa ‘Stock de Radio’ amb Manolo Garrido que s’emet a La Xarxa de Comunicació Local.

De Felipe ha respost a les preguntes de Quim Ortí sobre les principals preocupacions de les pimes a dia d’avui i ha destacat especialment el capital humà. “Falten treballadors qualificats i per sectors específics que les micro i petites empreses no saben on buscar perquè no hi ha perfils que s’ajustin a les seves necessitats”, ha explicat De Felipe.

Altres aspectes que ha destacat la presidenta són la necessària aposta per la digitalització que han de fer les pimes si volen seguir sent competitives; la presència de la dona en càrrecs directius; la re invenció de les micro empreses per superar la crisi i la situació de les pimes catalanes en relació a altres països d’Europa.

Podeu escoltar l’entrevista completa en aquest enllaç.

4 d'abril de 2018|
X

Send this to friend