La patronal, presidida per Maria Helena de Felipe, constata la bona sintonia i la coincidència d’objectius amb el candidat a la presidència de Foment del Treball en àmbits d’especial interès per a les pimes catalanes.

Fepime Catalunya ha celebrat aquest dilluns  una reunió amb la junta directiva que ha comptat amb la participació de Josep Sánchez Llibre, candidat a la presidència de Foment del Treball.

L’òrgan directiu de la patronal catalana ha aprofitat la trobada per exposar a Sánchez Llibre les conclusions del tercer congrés de la petita i mitjana empresa a Catalunya i també per presentar el programa de gestió de la nova junta, que es va constituir el passat mes de maig i en la què Maria Helena de Felipe va ser escollida presidenta amb un 92% del suport de l’assemblea.

Durant la sessió, Sánchez Llibre ha presentat la seva proposta per dirigir Foment del Treball i s’ha posat de manifest la gran coincidència amb els objectius de Fepime Catalunya en temes clau com la formació, el mercat laboral i la necessària digitalització de les pimes catalanes, entre altres.

La junta directiva ha constatat la bona sintonia amb Sánchez Llibre també en el paper que han de tenir tant Foment del Treball com Fepime Catalunya a l’hora de donar suport i solucions a tot el conjunt d’empreses catalanes.

La junta de Fepime Catalunya està formada per 37 membres que representen els diferents socis territorials i sectorials de la patronal. A l’assemblea per escollir el nou president de Foment del Treball, el vot estarà en mans de les diferents organitzacions però Fepime constata el suport majoritari a la proposta de Sánchez Llibre.

Pel que fa a les eleccions a la presidència de la CEOE, des de Fepime Catalunya es dóna suport a la candidatura d’Antonio Garamendi, actual president de Cepyme.