El secretari general de Fepime, César Sánchez, va formar part de la taula presidencial que es va celebrar a l’inici del congrés referent de la gusta constructiva.

El sector de la Fusta Constructiva a Catalunya es va reunir el 19 i 20 d’octubre a l’Escola Tècnica Superior d’Edificació de Barcelona (EPSEB) en el marc del IV Congrés Fusta Constructiva, organitzat pel Gremi Fusta i Moble.

El Congrés, que va comptar amb una àmplia participació de congressistes en modalitat presencial i telemàtica, ha estat la confirmació de que la fusta constructiva està en el moment idoni i té la força necessària i per a convertir-se en el material constructiu del segle XXI.

El Congrés, que va comptar amb una àmplia participació de congressistes en modalitat presencial i telemàtica, ha estat la confirmació de que la fusta constructiva està en el moment idoni i té la força necessària per a convertir-se en el material constructiu del segle XXI

El congrés referent de la fusta constructiva va ser presidit, com a convidada d’Honor, per la Directora General d’Indústria de la Generalitat de Catalunya, Natàlia Mas, que estava acompanyada pel President del Gremi, Alfons Solé; Laia Haurie, Subdirectora d’Internacionalització de la UPC i membre del comitè científic del Congrés i César Sánchez, Secretari General de FEPIME, que van saludar a l’inici.

A més, es va comptar també amb la presència i intervenció de José Carballo, president d’Unemadera; Jaume Obiols, Vicepresident de la Confederació Catalana de la Fusta; Lluís Gilabert, President de Sector Fusta Catalunya i el Joan Boix, President de la Federació d’Indústries de la Fusta de Barcelona.

“Agraïm profundament el recolzament a la fusta constructiva d’autoritats, patronals, persones i empreses que van patrocinar, exposar o participar en el IV Congrés Fusta Constructiva”, va assegurar Marta Loza, gerent del Gremi. “A Catalunya tenim la responsabilitat de continuar formant-nos en la construcció sostenible i des del Gremi sumarem els nostres esforços per recolzar any rere any que la construcció en fusta de km 0 sigui un fet habitual i no només una moda”, va concloure.