Fepime estreny llaços amb la cambra de Comerç d’Amberes i la Cambra de Comerç de Bèlgica i Luxemburg a Barcelona

La presidenta de Fepime Catalunya, Maria Helena de Felipe i el Secretari General de Fepime Catalunya, César Sánchez, s’han reunit aquesta setmana amb el president de la Cambra de Comerç d’Amberes, Luc Luwel i i la presidenta de la Cambra de Comerç de Bèlgica i Luxemburg a Barcelona, Brigitte Verkinderen.

Durant la trobada, els representants de les entitats van posar damunt la taula la possibilitat de crear llaços per aprofundir les relacions entre les regions i fomentar els negocis entre empreses i empresaris d’Amberes i les petites i mitjanes empreses catalanes.

Amberes i Catalunya comparteixen moltes característiques econòmiques i socials comuns: ports líders com el port d’Amberes i el de Barcelona; un teixit molt intens, actiu i dinàmic de pimes professionalitzades i tot això en el marc d’una cultura i unes institucions pròpies molt fortes i molts descentralitzades.

Una de les primeres accions que va sorgir de la trobada és la organització d’una missió comercial tant d’empresaris d’Amberes cap a Catalunya com a al inversa que es treballarà durant les properes setmanes amb els tres equips implicats.

10 d'abril de 2017|
X

Send this to friend