“Dins de Foment, Fepime treballarà amb l’objectiu comú de crear el marc més òptim per fer possible que les empreses catalanes tinguin èxit”, afirma Maria Helena de Felipe, presidenta de Fepime Catalunya.

Foment del Treball Nacional, Fepime Catalunya i Petita i Mitjana Empresa de Catalunya han ratificat l’acord sobre representativitat empresarial que ha comptat amb la mediació del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Mitjançant aquest acord, que el conseller de Treball Chakir el Homrani ha qualificat “d’històric i clau per al futur marc català de relacions laborals”, Fepime Catalunya queda vinculada  a Foment del Treball Nacional.

Maria Helena de Felipe, presidenta de Fepime, afirma que “l’acord per la representativitat és positiu perquè permet sumar i treballar conjuntament els reptes del món empresarial”.

En aquesta línia, de Felipe defensa que “Fepime, des de Foment, treballarà amb l’objectiu comú de crear el marc més òptim per fer possible que les empreses catalanes tinguin èxit a la seva activitat. És necessari un marc regulatori estable, amb seguretat jurídica i amb una representació del món empresarial fort, sense fissures i objectius comuns”.

L’acord, que s’ha signat a la seu de la Secretaria General de Treball, Afers Socials i Famílies, té una durada de 10 anys.