FEPIME Catalunya aconsegueix, un cop més, el reconeixement de la justícia sobre la seva representativitat

Fepime Catalunya és una de les organitzacions empresarials més representatives.

Així ho ha assegurat la Sala del Contenciós-administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que ha dictat sentència favorable per a FEPIME davant del recurs que va presentar a la resolució de 13 de juliol de 2015 dictada pel Conseller del Departament d’Empresa i Ocupació que declarava la nul·litat de ple dret del reconeixement de la condició d’organització empresarial més representativa a Fepime Catalunya.

El TSJC ha declarat nul·la aquesta resolució argumentant que “de cap manera ha quedat acreditat que Fepime no reuneixi els requisits exigits per ser considerada l’organització empresarial més representativa”.

La sentència, a més, també considera que l’Administració Autonòmica no és competent per poder determinar la pretesa revisió d’ofici de l’acte administratiu que reconeixia Fepime Catalunya la condició de més representativitat.

La presidenta de Fepime Catalunya, Maria Helena de Felipe, celebra la sentència favorable tot i que considera que “mai s’hauria d’haver qüestionat la representativitat de Fepime. Això ens ha fet entrar en una espiral de processos administratius costosos i absurds. Esperem que almenys la sentència d’avui serveixi per reafirmar la nostra condició de patronal més representativa”.

“Des de Fepime Catalunya volem deixar de banda les trifulgues d’ordre legal. El nostre objectiu és treballar en benefici de les petites i mitjanes empreses catalanes per poder generar ocupació i seguir sent el motor econòmic de Catalunya”, conclou Mª Helena de Felipe.

Poden descarregar la sentència nª 796 en aquest enllaç

7 de desembre de 2017|
X

Send this to friend