Fepime Catalunya continua treballant per defensar els interessos del treballadors autònoms i de les petites i mitjanes empreses.

La presidenta de Fepime Catalunya, Maria Helena de Felipe i el secretari general de l’organització, César Sánchez, s’han reunit amb el secretari general de la Confederació Espanyola de Petita i Mitjana Empresa (CEPYME), Pedro Fernández Alen, i la vicepresidenta executiva de la Federació Nacional de Treballadors Autònoms-ATA, Celia Ferrero.

L’objectiu de la trobada, que s’ha celebrat a la seu de Fepime Catalunya, ha estat compartir les preocupacions de les petites i mitjanes empreses i també dels treballadors autònoms per tal de, conjuntament, buscar solucions.

Fepime Catalunya continua treballant activament potenciar l’activitat econòmica tant dels treballadors autònoms com de les pimes i representar els seus interessos davant les administracions.

 

 

Fepime Cataluña continúa trabajando para defender los intereses de los trabajadores autónomos y de las pequeñas y medianas empresas.

La presidenta de Fepime Cataluña, Maria Helena de Felipe y el secretario general de la organización, César Sánchez, se han reunido con el secretario general de la Confederación Española de la Pequeña y Mediana Empresa (CEPYME), Pedro Fernández Alen, y la vicepresidenta ejecutiva de la Federación Nacional de Trabajadores Autónomos-ATA, Celia Ferrero.

El objetivo del encuentro, que se ha celebrado en la sede de Fepime Catalunya, ha sido compartir las preocupaciones de las pequeñas y medianas empresas y también de los trabajadores autónomos para, conjuntamente, buscar soluciones.

Fepime Catalunya continúa trabajando activamente potenciar la actividad económica tanto de los trabajadores autónomos como de las pymes y representar sus intereses ante las administraciones.